2010. február 26., péntek

Tasmina Perry:Örökösnők

Nagyon tetszett ez a könyv! Tasmina tényleg tud valamit. Először azt hittem, valami nőcis regény(valóban az), de kiemelkedően jó.
A történetről: Karin Cavendish egy évvel férje rejtélyes halála után a londoni társadalmi élet egyik legfontosabb szereplője, emellett saját luxus-fürdőruhamárkája van. Adam Gold amerikai milliárdos, jóképű, egyedülálló és most költözik Londonba. Erin Deveroux cornwalli lány, akinek az álma, hogy író legyen, és elvállalja, hogy megszervezi Karin jótékonysági estjét, amit a sajtó az évtized partijaként emleget. Mollly Sinclair szupermodell drogproblémákkal, és született törtető. Álma, hogy hipergazdag férjet találjon magának, aki megadhatja neki azt az életre szóló luxust, amire mindig is vágyott. A prti jól sikerül, Erin Adam személyi aszisztense lesz, Molly kiveti a hálóját a milliárdosra, Karin pedig ügyes taktikázással eléri, hogy Adam randira hívja. A három nő terveit felborítja Molly gönyörű lánya, Summer megjelenése. Summer fiatal, észbontóan szép, ártatlan, ráadásul Adam szeme is megakad rajta! Ezt egyik nő sem hagyhatja, és megindul egy halálos tánc borotvaélen, tele hazugsággal, csábítással, mocskos trükkökkel.
Az Örökösnők eredeti címe Gold Diggers(aranyaásók) ami sokkal találóbb, lévén szó mindre elszánt társasági nőkről, akiket semmi sem riaszt vissza attól, hogy megszerezzék maguknak a "Nagy Fogást". Szédítő utazás a szupergazdagokkal, a világ legelitebb, legexkluzívabb helyere repít minket a könyv, legyen szó St.Bartsról, St.Tropez-ről, a Comói-tóról, mindebbe bepillantást nyerünk. Részesi lehetünk életüknek, ami nagyjából másból sem áll, mint esztelen ruha- és cipővásárlásból, ahol az egy normális ember többhavi fizetését meghaladó összeget dobnak ki mindössze egyetlen(!) magassarkúra, féktelen partizásból és szenvedélyes szexből. A könyv remek, mindenki olvassa el, mégha egy kicsit irigykedni fog.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése